Verzenden en retourneren

Wanneer u een bestelling hebt geplaatst leveren wij deze binnen 2 werkdagen bij u thuis. U betaalt bij Zusjes Lingerie € 3,95 verzendkosten binnen Nederland. Bij besteding van € 75,- of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van onze winkels. Desgewenst kunt u het artikel dan ook nog even passen.

 

Retourneren

Indien u uw artikelen wilt ruilen of retourneren, kan dat binnen 14 dagen.

1 Meld uw retour aan door een email te sturen aan retour@zusjeslingerie.nl met uw gegevens:

- Referentie/ factuur nummer
- Product omschrijving
- Reden retour
- Naam
- Adres gegevens
- Rekening nummer (IBAN)

2 Retourneer het artikel

U kunt u retour op eigen kosten retour sturen naar ons, of afgeven in een van onze winkels. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van uw retourzending. Wij raden u dan ook aan om het bewijs van verzending goed te bewaren. Op uw verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is altijd direct te achterhalen waar uw pakketje zich bevindt.

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

3 Wij verwerken uw retour

Indien wij uw retour in goede orde (ongebruikt, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvangt u binnen tien werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan.

Omruilingen

Wilt u een artikel omruilen, geeft u dat dan aan bij het aanmelden van uw ruiling. Wij zullen u dan het juiste artikel toesturen zodra wij uw retour ontvangen hebben.

Ook kunt u ervoor kiezen de normale retourprocedure te doorlopen. U stuurt dan het te ruilen artikel retour op de bovengenoemde wijze. U ontvangt dan uw aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan en kunt vervolgens online het juiste artikel bestellen.

Retouradres:

Zusjes Lingerie
Kerkstraat 38
8051 GM Hattem

 

Toch liever naar de winkel?

Past uw Bh toch niet helemaal en komt u liever naar de winkel? Dat kan natuurlijk altijd! Onze medewerkers helpen u dan alsnog et juiste model te vinden. Vergeet niet uw bestelling mee te nemen, dan kunnen wij deze gelijk voor u omruilen.