Over ons

Zusjes Lingerie is al jaren gevestigd in Hattem en Kampen en nu ook online! De winkel dankt haar naam aan 2 Hattemse zussen die ooit met deze winkel zijn gestart. Bij Zusjes Lingerie vind je een uitgebreide keus aan mooie lingerie, bad en nachtmode! Onze ervaren lingeriestylistes helpen u graag uit dit ruime aanbod de juiste keus voor u te maken. Als geen ander weten zij welk merk / model het best voor u geschikt is. Want het labeltje in uw huidige BH is lang niet altijd de goede richtlijn voor een nieuwe!

JE GOED VOELEN BEGINT BIJ GOEDE LINGERIE!

Het klinkt misschien wat vreemd, maar toch is het zo. Wanneer je op en top gekleed gaat voel je je zelfverzekerder. Maar wat is dat mooie jurkje zonder een goede BH? En hoe kun je je mooi voelen wanneer je BH niet lekker zit, of misschien nog wel erger, die ribbeltjes zichtbaar zijn die je nou net niet wilde laten zien…In onze winkels hebben we breed aanbod aan merken, modellen en maten in verschillende prijsklassen en helpen we u graag naar een passende oplossing. 

LINGERIE STYLISTES

Onze medewerkers zijn opgeleide lingeriestylistes, die u daardoor van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien. Wilt u alvast met ze kennismaken? We stellen ze graag even aan u voor.

ONZE COLLECTIE

Onze collectie is er voor jong tot oud. En dan bedoelen we heel jong tot heel oud. Wanneer de pubertijd eraan staat te komen en je toe bent aan je allereerste bh hopen we dat je (wellicht samen met je moeder) al bij ons de winkel binnenstapt en dat daarna ook blijft doen. Ook voor tieners en twintigers hebben we een leuke moderne collectie lingerie en kopen we elk jaar mooie badmode in.

Daartegenover staat dat ook de oudere dames ons nog steeds veelvuldig weten te vinden voor een goede bh, een klassieke nachtpon en natuurlijk de Sloggi en Ten Cate slips.

Zijn we er dan alleen voor alle dames? Zeker niet! Ook voor mannen breiden wij onze collectie steeds verder uit. Nachtkleding, diverse merken boxershorts en trendy badmode, we hebben het allemaal!

GOEDE LINGERIE TE DUUR?

Natuurlijk voeren wij de kwaliteitsmerken lingerie in onze winkels en is de kans aanwezig dat die ene prachtige bh waar uw oog gelijk op valt net een van de meest kostbare is. Deze is dan ook met kwalitatief hoogstaande materialen met de hand voor u in elkaar gezet. (door medewerkers die onder fatsoenlijke omstandigheden werken en er een normaal loon voor krijgen). Maar er is meer. We hebben aanbod van veel verschillende merken in onze winkel in zeer uiteenlopende prijsklassen, waardoor eigenlijk iedereen bij ons kan slagen. Duik dus gerust eens de paskamer in en laat u adviseren. Twijfelt u over uw keuze, denkt u er dan gerust nog even over na. Ons advies verplicht u tot niets!