Onze collectie

Onze collectie is er voor jong tot oud. En dan bedoelen we heel jong tot heel oud. Wanneer de pubertijd eraan staat te komen en je toe bent aan je allereerste bh hopen we dat je (wellicht samen met je moeder) al bij ons de winkel binnenstapt en dat daarna ook blijft doen. Ook voor tieners en twintigers hebben we een leuke moderne collectie lingerie en kopen we elk jaar mooie badmode in.

Daartegenover staat dat ook de oudere dames ons nog steeds veelvuldig weten te vinden voor een goede bh, een klassieke nachtpon en natuurlijk de Sloggi en Ten Cate slips.

Zijn we er dan alleen voor alle dames? Zeker niet! Ook voor mannen breiden wij onze collectie steeds verder uit. Nachtkleding, diverse merken boxershorts en trendy badmode, we hebben het allemaal!


Voor elke leeftijd en elk budget

Te duur?
Natuurlijk voeren wij de kwaliteitsmerken lingerie in onze winkels en is de kans aanwezig dat die ene prachtige bh waar uw oog gelijk op valt net een van de meest kostbare is. Deze is dan ook met kwalitatief hoogstaande materialen met de hand voor u in elkaar gezet. (door medewerkers die onder fatsoenlijke omstandigheden werken en er een normaal loon voor krijgen). Maar er is meer. We hebben aanbod van veel verschillende merken in onze winkel in zeer uiteenlopende prijsklassen, waardoor eigenlijk iedereen bij ons kan slagen. Duik dus gerust eens de paskamer in en laat u adviseren. Twijfelt u over uw keuze, denkt u er dan gerust nog even over na. Ons advies verplicht u tot niets!