ER IS MEER DAN DE BH

DE ONDERKANT WIL OOK WAT.

Lingerie is meer dan een goede BH. Wanneer u de juiste BH gevonden heeft laten we u graag zien welke onderstukjes hierbij horen. Er is namelijk heel veel keus aan onderstukjes, zoals strings, tailleslips, shortjes, hipsters, en rioslips. Je hebt echt slips in alle maten, soorten en kleuren.

Je kunt het best kiezen voor een slip die je figuur flatteert: heb je eerder korte en volslanke benen, vermijd dan een shortje. Wil je je benen langer doen lijken, kies dan voor een hoger uitgesneden model. Heb je een buikje, kies dan voor een tailleslip.

Je slip pas je niet alleen op je figuur aan, maar ook op je outfit: draag je een strakke broek, kies dan best voor een string of een slip met onzichtbare, platte naden. Twee ronde insnijdingen op je achterwerk wil je niet!

Probeer verschillende slips: bij de ene vrouw zal een shortje te veel insnijden in de billen, bij de andere past een shortje dan weer perfect. Veel hangt af van je vormen. Je ontdekt het best wat bij jou past door verschillende modellen te proberen.

Let op de naadjes: een naadloze slip zal minder aftekenen onder je kleding dan een slip met gestikte naden. Soms hebben slips achteraan een naad in het midden. Deze zorgt voor een mooie vorm van je billen.

 

KOM “IN SHAPE”

Een strakkere taille, een plattere buik, geen lovehandles en ongewenste kwabjes. Shapewear is jouw geheim voor je perfecte look! Schapewear helpt je om wat ogewenste vormen te verbergen en je look te verbeteren. Het doet je lichaam gestroomlijnder lijken én het helpt om de randjes van je ondergoed weg te werken.

Shapewear zal er niet voor zorgen dat je een broek of een jurkje in een maat kleiner past. Te kleine kleding maakt je trouwens nooit mooier.

Shapewear is er niet alleen voor vrouwen met een maatje meer. Laten we eerlijk zijn: iedereen kan soms wat hulp gebruiken onder dat strakke jurkje.


ENKELE TIPS VOOR SHAPEWEAR:

Koop shapewear niet te klein! Goede shapewear maakt je strakker in je normale maat. Als je te klein gaat, zal dat een omgekeerd effect hebben: de randjes zullen insnijden en je zult 'plooien' krijgen op die plaatsen waar je net iets wilt verdoezelen! De kans is groot dat je er ook veel meer in gaat zweten. Een no go dus. En laat ons eerlijk zijn: een strakker lichaam willen we wel, maar we willen ook kunnen ademen en eten.

Het aantrekken van shapewear is zelfs in de juiste maat altijd een beetje een gevecht. Tip: stap er eerst in met beide voeten en trek dan gelijkmatig naar boven. Trek een shapewearjurkje niet over je hoofd, maar stap er ook in. Geloof ons, je wilt geen hulp hoeven inroepen omdat je vast zit!

Shapewear draag je direct op je huid, draag dus, met uitzondering van een shapewearjurkje, je nylonkousen boven je shapewear.

Kies voor het juiste model. Is je buik je probleemzone? Dan kun je het best kiezen voor een shapewearslip met hoge taille. Of zijn het toch je billen en heupen die je zorgen baren? Dan kun je gaan voor een shortje - jaja, zo'n sexy wielrennersbroekje-, of voor een shapewaerrok. Wil je gewoon vrouwelijke rondingen, maar geen kwabjes accentueren? Kies dan voor een shapewearjurkje.