Vacature voor onze winkel in Kampen

Spontane gezellige verkoopster gezocht!!

Ben jij toe aan een leuke nieuwe baan in de detailhandel? Houd je van het omgaan met mensen en lijkt het leuk een mooi vak te leren? Reageer dan snel!

Voor onze winkel in Kampen zoeken we een verkoopmedewerkster. Als verkoopster bij Zusjes Lingerie sta je er voor je klanten. Zij komen namelijk graag in onze winkel omdat ze door jou prettig worden geholpen. Lingerie shoppen is nou eenmaal niet voor iedereen een uitje. Gelukkig kun jij ze vakkundig en eerlijk adviseren.

Bij ons werk je met een klein team, dus is het belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen. Maar daar hoeven we ons bij jou geen zorgen om te maken. Jij staat namelijk klaar voor je klanten en je collega's, en samen maken jullie er wat moois van. Naast het adviseren van onze klanten pakken jullie namelijk ook de andere taken op. Je zorgt dat de winkel er mooi bij staat, maakt een leuke etalage en je doet natuurlijk de bestelling. Kortom, de gezamenlijke verantwoordelijkheid geeft jou een leuk takenpakket.

Heb je ervaring in de retail, dan is dat zeker een pré, je weet dan immers al hoe het in een winkel werkt. Heb je dat niet, ook niet erg. Dan leren we je dat. Net zoals we je natuurlijk alle vakkennis bij gaan brengen.

Dus, ben jij een gezellige harde werker en toe aan een nieuwe uitdaging? Laaty dan vooral van je horen! Wie weet spreken we elkaar binnenkort in onze winkel! Je motivatie en CV (liefst voorzien van een foto) mag je mailen naar vacature@zusjeslingerie.nl